Compleet in levering en montage
Hardeman Isolatie levert en monteert geïsoleerde daken wandpanelen, dak- en wandprofi elplaten en isolatieplaten. Inclusief accessoires, zoals loopdeuren, schuifdeuren en kleinmateriaal. Nog sterker: in samenwerking met specialisten leveren en monteren we ook aanverwante producten, zoals goten, dakbedekking en kunststof kozijnen.

Dakpanelen

Hardeman Isolatie BV levert en monteert geïsoleerde en ongeïsoleerde dakpanelen. Geïsoleerde dakpanelen bestaan uit sandwichpanelen met een binnen- en een buitenplaat met daartussen het isolatiemateriaal. Deze kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Een dakpaneel kenmerkt zich door de combinatie van hoge isolatiewaarden bij een laag eigen gewicht. Wij zijn ook uw partner voor wandpanelen of asbest verwijderen.

Geïsoleerd

Geïsoleerd

Dakisolatie mag niet ontbreken in ruimtes waar warmte of koelte binnen moet blijven. Door gebruik te maken van moderne isolatiematerialen, biedt FALK een scala aan daksystemen waarbij met een geringe isolatiedikte een hoge isolatiewaarde gehaald kan worden. Door de materiaalbesparing en lagere energiekosten bespaart u geld en spaart u het milieu.
Ongeïsoleerd

Ongeïsoleerd

Wat voor uitstraling moet uw dak hebben? Welke functie heeft het dak? Afhankelijk van de toepassing, dakhelling, profilering, kleurstelling en gordingafstand, kunt u snel en eenvoudig het product kiezen dat het best bij uw wensen past.
Lichtplaten

Lichtplaten

Daglicht is essentieel voor een prettig leefklimaat. Bovendien is het goedkoop en spaart u het milieu door een verminderd stroomverbruik. Voor nagenoeg alle daksystemen zijn er lichtelementen verkrijgbaar in zowel enkelwandige als geisoleerde uitvoering.
De samenstelling varieert van PVC, PC tot Polyester etc. afhankelijk van de toepassing.

Laageinderweg 39 | 3774 TC | Kootwijkerbroek | Tel 0342 44 3651 | Fax 0342 44 3656 | E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp: MooiMerk.com | Ontwikkeling: Identiteit